Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Φιγούρα Μαγεμένη» από τον θίασο του Ηλία Καρελλά στο Άργος


  -  
 
Ο Θίασος Ηλία Καρελλά καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά και σας προσκαλεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο θερινό σινεμά του Άργους ‘’ΣΙΝΕ ΒΑΛΙΑ’’ στη νέα πρωτότυπη παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Φιγούρα Μαγεμένη». 

Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Γκόρου μας ταξιδεύουν στην Ιστορία του Ελληνικού Καραγκιόζη μέσα από αφήγηση, τραγούδι, σκιές και κούκλες με φόντο ένα τρισδιάστατο σκηνικό σε μια παράσταση-πολυθέαμα χωρισμένη σε τρία μέρη.

Περισσότερα για την παράσταση:

Μέρος Πρώτο: Η χρονομηχανή γυρίζει, μικρές και μεγάλες βαλίτσες ανοίγουν, και με τη βοήθεια των δυο σκιοπαικτών, μεταφερόμαστε μαγικά πίσω στο χρόνο… Ποιός είναι ο Μαυρομάτης; Πότε ήρθε στην Ελλάδα; Πώς ήταν η πρώτη φιγούρα θεάτρου σκιών; Ποιος ήταν ο πατέρας του ελληνικού θεάτρου σκιών; Η ιστορία του ελληνικού Καραγκιόζη ξεδιπλώνεται μέσα από αφήγηση, σύγχρονες τεχνικές θεάτρου σκιών και κούκλες.

Μέρος Δεύτερο: Παρακολουθούμε την παράσταση του Καραγκιόζη.

Σάββατο 28/9: «Τρεις απίθανοι μαθητές»

Κυριακή 29/9: «Οι άθλοι του Ηρακλή»

Μέρος Τρίτο: Οι μικροί φίλοι του Θιάσου παίρνουν ενεργό μέρος στην παράσταση συμμετέχοντας σε διασκεδαστικά παιχνίδια, μαθαίνουν πολλά μυστικά της τέχνης του θεάτρου σκιών και παίρνουν ρόλους από την παράσταση που παρακολούθησαν!


Θίασος Ηλία Καρελλά
www.thiasoskarella.weebly.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου