Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

"Η Πόρνη από πάνω" στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο


  -  
 
Την Παρασκευή 4 Oκτωβρίου & Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη - Η Πόρνη από πάνω - στο θέατρο TΡΙΑΝΟΝ, με την Κατερίνα Διδασκάλου στο ρόλο της Ερατούς.

Το θεατρικό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, που παίζεται στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά. Κοινό και κριτικοί ενέδειξαν την παράσταση, σαν μία από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις της χρονιάς,που θα συνεχίσει να παίζεται και του χρόνου.
 
 - 
 
Το κείμενο του Αντώνη Τσιπιανίτη είναι ευρηματικό, έχει γωνίες με εκπλήξεις, αλλά δεν το κουνάει ούτε ρούπι από την πραγματική ζωή. «Η πόρνη από πάνω» σου λέει όμορφα με τρόπο μία ιστορία της διπλανής πόρτας, αραιώνοντας την πίκρα με χιούμορ, σκουπίζοντας τα δάκρυα με χαραμάδες ελπίδας. Μία γυναίκα από την Πρέβεζα ακολουθεί τον αστυνομικό σύζυγο της στην Αθήνα. Μένει σε ένα τυπικό διαμέρισμα του αθηναϊκού κέντρου. Και ακριβώς από πάνω μετακομίζει μία πόρνη. Το δράμα μιας χώρας εκτυλίσσεται παράλληλα με την τραγωδία της γυναίκας από την Πρέβεζα. Μόνο που εσύ, από ένα σημείο και μετά, αρχίζεις να αδικείς όλα αυτά. Την ιστορία, το μήνυμα, την καταπίεση, την πόρνη, τον αστυνομικό, τον πόνο της γυναίκας από την επαρχία. Διότι, απλώς, σε κάποια σημεία, η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου σκεπάζει τα πάντα.

Πληροφορίες / κρατήσεις : 2752 26461 καθημερινές από τις 8:30πμ έως τις 14:30μμ

Εναρξη: Βραδινή 21: 00. Aπογευματινή - 18:30. Γενική είσοδος 10 €
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Σταμάτης Πατρώνης
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Δημήτρης Ανδριανός
ΜΟΥΣΙΚΗ : Mιχάλης Ρουμπής,Ιωάννης – Ιόλαος Μανιάτης
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Ελένη Αναγνωστοπούλου

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου