Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Ζητείται ο Δράστης
Ονομάζομαι Ελένη Πειρούνη και την Παρασκευή 30 Μαίου βρέθηκαν τα σκυλιά μου δηλητηριασμένα απο φόλα. Σε διάστημα 3 ημερών βρέθηκαν και άλλα 3 σκυλάκια δηλητηριασμένα σε αλλα σημεία του Αργους μαζί με μία γάτα. Το ένα από τα σκυλάκια μου το βρήκε ο 85 χρονών πατέρας μου (που έχει και πρόβλημα καρδιάς) πεθαμένο μπροστα από την πόρτα του σπιτιού μας ωρα 6.30 το πρωι. Τα σκυλιά είχαν ξεφύγει του πατέρα μου το προηγούμενο βράδυ καθώς αυτός άνοιγε την πόρτα για να μπει μέσα στο σπίτι μας.

Προσπαθώ να βρω τον δράστη και γι αυτο τον λόγο έχει ήδη γίνει εκτύπωση 100 κομματιών της αφίσας η οποία θα μπει από σήμερα το βράδυ σε πολλα σημεία του Αργους σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Λάιζα. Επίσης η Λάιζα λαμβάνει συνεχώς τηλεφωνήματα από ανθρώπους που επιθυμούν να τοποθετήσουν οι ίδιοι την αφίσα στα καταστήματα τους.
Ο νόμος λέει ότι: Οι παραβάτες των διατάξεων των παραγράφων α΄και β΄ του άρθρου 16 του Ν 4039/2012 τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) έως δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ.

Με εκτίμηση
Ελένη Πειρούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου