Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

πλάθω παράξενα όντα, με αφορμή την έκθεση Hadjipaterasκύβος κύλινδρος σφαίρα  πλάθω παράξενα όντα πυραμίδα κώνος κουτί μπάλα τρομπέτα χωνί ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο φαντασία
Τι παράξενα και γοητευτικά που είναι τα όντα του Μark Hadjipateras!! Γλυπτά από fiberglass, μπρούντζο ή αλουμίνιο. Ανθρωπόμορφα ή αρχιτεκτονικά, ζωόμορφα, με μέλη μηχανικά, άλλοτε θυμίζουν μουσικά όργανα ή ρομπότ, ενώ δημιουργούνται από αρμονικές συνθέσεις γεωμετρικών  και βιομορφικών στερεών.

Σε αυτό το εργαστήριο που δημιουργήθηκε με αφορμή την έκθεση που φιλοξενείται από τις 14 Ιουνίου στην  FOUGARO THE GALLERY NAFPLION, θα χαρούμε το πλάσιμο εύπλαστων υλικών και την γλυπτική, ενώ παράλληλα θα ασκηθούμε και στην επεξεργασία των γεωμετρικών και αφηρημένων οργανικών στερεών.

Ως γνωστόν η  ενασχόληση με το πλάσιμο της πλαστελίνης ενισχύει τις δεξιότητες της λεπτής κινητικότητας αλλά προσφέρει και χρόνο γνήσιας δημιουργικότητας δίνοντας μορφή στην ιδέα!

Στο παρόν εργαστήριο θα συντονίζονται δύο ηλικιακές ομάδες παράλληλα, παιδιά 4 με 7 ετών θα φτιάξουν εφήμερα γλυπτά από πλαστελίνη, ενώ παιδιά από 8 ετών θα φτιάξουν γλυπτά από πολυμερικό πηλό.


πρόγραμμα
Κυριακή 6, 13, 20, 27 Ιουλίου 2014, ώρα 18.30-19.30

κόστος συμμετοχής
5€ η μία συνάντηση
(στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής
Ρίτα Ζηκίδου, 27520.47370, 6940 295418 &  info@fougaro-workshops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου