Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

…κεραμική για παιδιά! Κάθε Τετάρτη 5-6μ.μ. στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

 


…κεραμική

για παιδιά!

 για παιδιά από 7 έως 14 ετών

 με τον εικαστικό  Παπαχρήστο Δημήτρη   

 


 Ευφάνταστες δημιουργίες και ανακαλύψεις μας περιμένουν στο εργαστήριο παιδικής κεραμικής του Φουγάρου. Χρησιμοποιώντας τον πηλό και μαθαίνοντας διάφορες τεχνικές για το πώς να φτιάξουμε αυτό που μας αρέσει, θα καλλιεργήσουμε την φαντασία μας, την αισθητική μας και θα γνωρίσουμε όλα τα μυστικά για να τελειοποιήσουμε τις ιδέες μας.

 

Πρόγραμμα

Στον κύκλο 8 μαθημάτων του εργαστηρίου, ξεκινάμε μαθαίνοντας τις βασικές αρχές επεξεργασίας του πηλού και πώς να χειριζόμαστε τα εργαλεία μας. Ερχόμαστε σε επαφή με τις κατηγορίες αντικειμένων που μπορούμε να φτιάξουμε και δοκιμάζουμε τις δικές μας δημιουργίες σε κάθε θεματική. Ζώα, Φαγητά, έπιπλα, κούπες, πιάτα και διακοσμητικά μας περιμένουν να δώσουμε την δική μας μοναδική εκδοχή. Με το τέλος του κάθε κύκλου ξεκινάμε τον επόμενο μαθαίνοντάς περισσότερα για την τέχνη της κεραμικής.

 

Κάθε Τετάρτη 5-6 μ.μ.

Ξεκινάμε 16/9/2020!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

2752047370 / 6940295418

info@fougaro-workshops.gr

 

Ο Δημήτρης Παπαχρήστος  γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα. Το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών  της Αθήνας και κατεύθυνση στη ζωγραφική ,με καθηγητές τους Αναστάσιο Χρηστάκη και Γιάννη Κονταράτο. Από το 2013 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις και καλλιτεχνικά projects σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.  Από το 2014 μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ναυπλίου, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής εικαστικών. Από τον Απρίλιο του 2019 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου