Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Splash music! για παιδιά 4 - 6 ετών! Από το Σάββατο 10/10 στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

 

Splash
music!

για παιδιά 4 - 6 ετών

με την παιδαγωγό Βασιλική Αναστασοπούλου

 



«Η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής», όλοι οι άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, με ή χωρίς ιδιαίτερες κλίσεις, μπορούν να την «μιλήσουν». Σε αυτό το μοναδικό εργαστήρι, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα μονοπάτια του παιχνιδιού και της μουσικής παράλληλα, με στόχο τον συντονισμό σώματος και μουσικής!

 

 

Κάθε Σάββατο ώρα 9.30-10.30μ.μ.  

από 10 Οκτωβρίου 2020

 

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ (Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας). Υποχρεωτική μάσκα για έφηβους κι ενήλικες, αποστάσεις, αντισηπτικά, τμήματα έως 5 άτομα για εσωτερικό χώρο.

 


Η Βασιλική Αναστασοπούλου, είναι νηπιαγωγός από το πανεπιστήμιο Κρήτης με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τίτλο: “Ειδική Αγωγή στην Εκπαίδευση”. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Ως προς την επαγγελματική της εμπειρία έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε εικαστικά εργαστήρια θεραπείας και έκφρασης για παιδιά και νέους 4-18 ετών με αυτισμό και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Έχει εργαστεί σε νηπιαγωγεία στο Ρέθυμνο. Το 2018 στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού έκανε πρακτική στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ναυπλίου. Από το 2018 συνεργάζεται με το ΦΟΥΓΑΡΟ.

 

συμμετοχές: 2752047370, 6944411041, info@fougaro-workshops.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου