Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Θεατρικό παιχνίδι με τη Ρίτα Ζηκίδου στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

 


θεατρικό 

παιχνίδι

με τη θεατροπαιδαγωγό Ρίτα Ζηκίδου

 

Η δομή του θεατρικού παιχνιδιού, θυμίζει ένα πλήρες μενού! Με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο , κυρίως γεύμα και επιδόρπιο!Γνωριμία, ζέσταμα, φαντασία, αυτοσχεδιασμός και  το πιο γλυκό:

μια καλή παρέα που συνεργάζεται, δημιουργεί και επιτελεί ιδέες με ψυχή και σώμα!

 

Φέρτε τη φαντασία  σας, φορέστε άνετα ρούχα

με υφάσματα, αντικείμενα,  παραμύθια και ιστορίες

θα παίξουμε…θεατρικά!

Το θεατρικό παιχνίδι, μέσα από ένα κράμα δραστηριοτήτων, - παιχνίδια  για τη γνωριμία, τη σωματική προθέρμανση , την ανάπτυξη του φαντασιακού,  την επικοινωνία και την ενδυνάμωση της ομαδικότητας και τεχνικές δανεισμένες από το Θέατρο ( παιχνίδια ρόλων, σωματική έκφραση, αυτοσχεδιασμό, δραματοποίηση, παντομίμα κ.ά.) - οδηγεί βήμα βήμα στην απελευθέρωση των προσωπικών εκφραστικών μέσων αυτών που συμμετέχουν.

 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 4.30 – 6 μ.μ.   για παιδιά 4+ ετών

 Ξεκινάμε 24-25/9/2020!


δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370, 6944411041

 

Η Ρίτα Ζηκίδου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ασχολείται με παιδιά και εφήβους ως θεατροπαιδαγωγός, με το θέατρο ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος, και έχει επιμεληθεί εκθέσεις εικαστικών. Συνεργάζεται με τα Εργαστήρια του Φουγάρου από το 2013, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτότυπα θεατρικά παιχνίδια και διασκεδαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα. Εκτός Φουγάρου κυκλοφορεί με ποδήλατο και εντός Φουγάρου πάντα …με συνοδεία από μικρούς μαθητές της!
 
 

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ (Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας). Υποχρεωτική μάσκα για τους ενήλικες, αποστάσεις, αντισηπτικά, τμήματα έως 6 άτομα για εσωτερικό χώρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου