Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Εικαστικά για μικρούς και μεγάλους! Με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη κάθε Παρασκευή!

 

ε
ικαστικά

για μικρούς και μεγάλους!

με την εικαστικό Καλλιόπη Σταματάρη

 ««Μου πήρε πολλά χρόνια…Χρειάστηκε να γεράσω, για να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί»  ... είπε ο Πάμπλο Πικάσο και άνοιξε την πόρτα της ελευθερίας και του πειραματισμού για κάθε ‘’μικρό’’ και ‘’μεγάλο’’ καλλιτέχνη ,για να εξερευνήσει τα όρια της δημιουργικότητας του.

 

Απόδοση του πραγματικού χώρου στις δυο διαστάσεις της ζωγραφικής. Σύνθεση -φως -σκιά - τονικές διαβαθμίσεις -χρωματικές αποχρώσεις. Πειραματιζόμαστε με πολλά διαφορετικά υλικά και τεχνικές, ανακαλύπτοντας ενδιαφέρουσες εικαστικές διαδρομές.

Κάθε Παρασκευή  

από 4 Σεπτεμβρίου 2020

5-6.30 μ.μ.   για παιδιά 6 έως 12 ετών

6.30-9 μ.μ.    για …παιδιά 13 έως 99 ετών!

 

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ (Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας). Υποχρεωτική μάσκα για τους ενήλικες, αποστάσεις, αντισηπτικά, τμήματα έως 6 άτομα για εσωτερικό χώρο.

 

Η Καλλιόπη Σταματάρη είναι αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στο contemporary crafts - jewellery στο U.C.A, London. Διδάσκει ζωγραφική από το 1999 έως σήμερα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής στο πολιτιστικό κέντρο του κοινωφελούς ιδρύματος Μιχαήλ Ν.Στασινόπουλος - Βιοχάλκο στην Τεγέα Αρκαδίας. Παράλληλα με τη ζωγραφική ασχολείται με τη χαρακτική και την κατασκευή σκηνικών θεάτρου. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Φιλοτεχνεί κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης για galleries και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη, Μουσείο Κυκλαδικής τέχνης, Μέγαρο μουσικής Αθηνών, Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

 δηλώσεις συμμετοχής: 2752047370, 6944411041

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου