Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλίου με τον Βέλγο Πρέσβη


 
 
Συνάντηση με τον Βέλγο Πρέσβη στην Αθήνα Μαρκ Βαν Ντεν Ρικ, είχε ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Κωστούρος. Στη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του πολιτισμού.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωστούρος , ενημέρωσε αναλυτικά τον Βέλγο διπλωμάτη για τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής επισημαίνοντας ότι το Ναύπλιο αποτελεί κέντρο πολιτιστικό, μιας ευρύτερης γεωγραφικής ενότητας. 

«Είχαμε μία χρήσιμη συζήτηση για πολλά θέματα. Ευχαριστούμε τον Βέλγο Πρέσβη για την επίσκεψη και για το ενδιαφέρον του. Η συνεργασία θα είναι συνεχής και θα επικεντρωθεί κυρίως στον πολιτιστικό τομέα», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος.

«Βρίσκομαι στο Ναύπλιο όπου έχουμε μια αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση σήμερα το βράδυ και με την ευκαιρία επισκέπτομαι το Δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουμε για όσα μας συνδέουν μα κυρίως γιατί θέλω να μεταφέρω  την αλληλεγγύη του Βελγικού λαού προς τον ελληνικό λαό γνωρίζοντας τις δύσκολες ώρες που περνάει. », δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μαρκ Βαν Ντεν Ρικ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου