Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κάλεσμα για την παράσταση «Επίδαυρος – Ένα ντοκιμαντέρ»

 

Ο Ανέστης Αζάς, ο Πρόδρομος Τσινικόρης και η Αντριάνα Αλεξίου προσκαλούν όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην υλοποίηση μιας πολύ ενδιαφέρουσας προσπάθειας. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν:
Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουμε για την παράσταση «Επίδαυρος - Ένα Ντοκιμαντέρ», που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουλίου στο Μικρό Αρχαίο θέατρο, στην Παλιά Επίδαυρο, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για συνάντηση σε όσους θα ενδιαφέρονταν να συμμετέχουν ή να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Επιδαύρου και την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.

Πρόθεση μας είναι να συνθέσουμε ένα θεατρικό πορτρέτο αυτού του τόπου με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής και γι’ αυτό επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που ζούνε και εργάζονται εδώ, να κουβεντιάσουμε μαζί τους και να ζητήσουμε τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους στην παράσταση. Θα μας ενδιέφερε λοιπόν να γνωριστούμε και να ακούσουμε και τις δικές σας απόψεις, εμπειρίες και ιστορίες. Με αυτό το σκεπτικό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον καθένα να σκεφτεί μία ιστορία, γνώμη ή πληροφορία που θα ήθελε οπωσδήποτε να ακουστεί στην παράσταση.

via
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου