Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

'Δράσε θετικά' - Ομάδα θετικής Δράσης

Η ψυχολόγος Ελισάβετ Γεωργίου, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αργους-Μυκηνών, και η ομάδα Θετικής Δράσης συζητούν για … τις συμπτώσεις στη ζωή μας!

“Τίποτα δε γίνεται τυχαία ούτε τα άσχημα, ούτε τα ωραία! Κάθε τι από μόνο του για να βρει το δρόμο του θέλει απλά το χρόνο του.”

Με φόντο τους παραπάνω στίχους αναζητάμε μέσα από τις συμπτώσεις το μήνυμα που κρύβεται για τον καθένα μας.
Οι ανατροπές στη ζωή μας, οι αλλαγές και … οι απο μηχανής θεοί που εμφανίζονται τυχαία! Οι επιλογές, οι δυσκολίες και … οι μαγικές λύσεις που ξαφνικά βρίσκονται! Τι συμβαίνει τότε;

Τι κάνουνε; Πώς νιώθουμε; Ποιος αποφασίζει τελικά για εμάς;
Ερωτήματα που η ομάδα Θετικής Δράσης συζητά, σχολιάζει, διασκεδάζει!!

Η Ομάδα Θετικής Δράσης ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου και θα ολοκληρώσει τις συναντήσεις της την Παρασκευή 15 Ιουνίου με ένα καλοκαιρινό πάρτυ!

Στις συναντήσεις της ομάδας στοχεύουμε στην ενδυνάμωση των συμμετεχόντων και στην ενίσχυση της ελπίδας και της πίστης ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της κρίσης.

Στην ομάδα μπορούν να παραβρεθούν, όσες φορές επιθυμούν, όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια ανοιχτή ομάδα όπου μέσα από συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις / παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία:
• να σκεφτούν, να μιλήσουν και να δράσουν ΘΕΤΙΚΑ σε όσα τους συμβαίνουν
• να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι στην αντιμετώπιση των δυσκολιών και να μάθουν άλλους τρόπους που μπορεί να τους δώσουν μια καινούργια οπτική στις δικές τους αντιδράσεις
• να μοιραστούν πληροφορίες, εμπειρίες και ιδέες δημιουργικής προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνουν οι οικονομικό –κοινωνικές αλλαγές
• να μάθουν να δέχονται τις αλλαγές στη ζωή τους και να βρίσκουν τις θετικές πλευρές
• να συναναστραφούν με ανθρώπους που μπορεί να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες αναζητήσεις

* Η Ελισάβετ Γεωργίου είναι ψυχολόγος – σύμβουλος καριέρας.
Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας και μεταπτυχιακού τίτλου Οργανωτικής και Οικονομικής Ψυχολογίας, ενώ ολοκληρώνει την εκπαίδευση της ως ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
Με εμπειρία άνω των 10 ετών εξειδικεύεται σε θέματα διαχείρισης κρίσεων (πένθους, ασθένειας, απώλειας εργασίας), επαγγελματικής καθοδήγησης και επαγγελματικού προσανατολισμού, διαχείρισης άγχους, προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοθεραπείας.
Από το 2006 ασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου στο Αργος όπου συνεργάστηκε για 2 χρόνια με το ιδιωτικό σχολείο «Αυτενεργώ» (2005-2007) και από το 2006 ως και σήμερα συνεργάζεται με το σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Αργολίδας «Αλληλεγγύη».
Από το 2010 έχει ιδρύσει το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Be YourSelf (http://www.be-yourself.gr/).
Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012, 8:00 μμ -10:00 μμ

Κόστος Συμμετοχής: Ελεύθερη Είσοδος

Τόπος Διεξαγωγής:Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών [πάρκο Μπόνη]
Άργος


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:Ελισσάβετ Γεωργίου
Τηλ: 6937-343082
Email: elisavet.georgiou@be-yourself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου