Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

"Ο θεατρικός χάρτης της Κύπρου σήμερα: σταθερές και ανοιχτές γραμμές πλεύσης" από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

  -
 
Ο θεατρικός χάρτης της Κύπρου σήμερα: σταθερές και ανοιχτές γραμμές πλεύσης 
Εισήγηση, προβολές, εργαστήρι με κυπριακά θεατρικά έργα 
Αντρυ Κωνσταντίνου, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, αίθουσα Λήδας Τασοπούλου

 «Ο θεατρικός χάρτης της Κύπρου σήμερα: σταθερές και ανοιχτές γραμμές πλεύσης», θα είναι το θέμα της εισήγησης που θα παρουσιάσει η Δρ. Άντρη Χ. Κωνσταντίνου, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, στις 6.00-9.00 μ.μ. στην αίθουσα Λήδας Τασοπούλου.

Το πρώτο μέρος θα περιλαμβάνει διάλεξη, που θα συνοδεύεται με την προβολή οπτικού υλικού για το σύγχρονο κυπριακό θέατρο, τα έργα και τις παραστάσεις, τους καθιερωμένους θιάσους και την παράδοσή τους από τη μια και τα νεανικά σχήματα και τη δυναμική τους από την άλλη. Στο δεύτερο μέρος οι παρευρισκόμενοι θα εμπλακούν σε εργαστήρι με αποσπάσματα από κυπριακά θεατρικά έργα.

Η Άντρη Χ. Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορας του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο αντικείμενο Θέατρο στην Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Φρέντερικ στην Κύπρο ενώ παράλληλα ασχολείται με τη σκηνοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου