Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ-ΝΕΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


aim-vivl13-smallΧρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά, για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.
Η παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του δήμου Άργους-Μυκηνών, που λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ, σας καλεί να δείξετε έμπρακτα την
ανθρωπιά και την ευαισθησία σας, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, από τις 17:00 έως 20:30 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, από τις 9:00 έως 14:00 στο χώρο της Παιδικής - Νεανικής Βιβλιοθήκης του δήμου Άργους-Μηκηνών. Οι αιμοληψίες θα γίνουν από το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους.
Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού. Ας δώσουμε δυναμικά το παρόν σε αυτή την συνάντηση  προσφοράς και  αγάπης και ας ξανανιώσουμε πως η αλληλεγγύη και η καλοσύνη είναι οδηγοί στη ζωή μας.
Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να χαρίζεις ένα χαμόγελο στους συνανθρώπους σου…και πολύ εύκολο!!! Αρκεί να διαθέσεις λίγο από το χρόνο σου και λίγες σταγόνες αίμα.
Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ελπίδα, ζωή, χαμόγελο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου