Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βιωματικό σεμινάριο για την Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Άργος


  -  

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δημοτικών σχολείων (όλων των ειδικοτήτων) και εμψυχωτών ομάδων παιδιών, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Άργος.

Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 20 περιφερειακών βιωματικών σεμιναρίων που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, αποτελώντας στο σύνολό τους μια από τις Δράσεις του Προγράμματος "Βιωματική Κατανόηση της Ιδέας της Ολυμπιακής Εκεχειρίας στα Δημοτικά Σχολεία".

Με την υλοποίηση της Δράσης του Προγράμματος αναφορικά με τις Ημερίδες, Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη τη χώρα προσκαλούνται να βιώσουν ασκήσεις και δραστηριότητες του Εγχειριδίου του Προγράμματος και να εξοικειωθούν με το περιεχόμενο του Εγχειριδίου αυτού, προκειμένου να υλοποιούν ασκήσεις και δραστηριότητες με τους μαθητές τους μέσα στις τάξεις τους στη συνέχεια.

Λόγω των ιδιαίτερα επίκαιρων θεμάτων που το Πρόγραμμα στο σύνολό του πραγματεύεται για τη σημερινή εποχή (διάλογος, παύση, διαλλακτική συμπεριφορά, ειρηνική διάδραση, αποδοχή, επικοινωνία, σεβασμός χώρου-χρόνου, κατανόηση κ.λπ.), η συμμετοχή των δασκάλων και εμψυχωτών ομάδων παιδιών στις ημερίδες αυτές εμπλουτίζει τα παιδαγωγικά τους εργαλεία και υποστηρίζει το έργο τους σημαντικά.

Ύστερα από τα παραπάνω, η συμβολή σας στην έγκαιρη ενημέρωση είναι σημαντική, ώστε να πληροφορηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι για το σεμινάριο αυτό. Μπορείτε να αναρτήσετε την επισυναπτόμενη αφίσα σε ιστοσελίδα, ιστολόγιο ή σελίδα στο facebook.


Με εκτίμηση,
Αναστασία Γκίκα
Παιδαγωγός - Συνεργάτις του Προγράμματος
6944151298

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου